Bouwgrond te koop in Marathia €230.000,- KK


 
 

Te koop van Nederlandse eigenaren: een prachtig perceel bouwgrond (circa. 5900 m2 op Zakynthos (Zante) op een van de meest bijzondere locaties van Griekenland met een spectaculair uitzicht over de Baai van Laganas, de Peloponnesos en Kefalonia. Het is wettelijk toegestaan deze grond te bebouwen met een huis van maximaal 200 m2.

Dit perceel is gelegen in het National Marine Park of Zakynthos op enkele kilometers van het dorpje Limni Keriou, ver weg van het massatoerisme.
In deze omgeving zijn goede percelen bouwgrond schaars waardoor de prijzen snel stijgen. Dit maakt het tot een uitstekende investering.

Omdat in dit gebied slechts ruimte is voor een paar villa’s, ieder op minimaal 4000 m2, zijn uw rust en privacy gegarandeerd!

Het perceel bevindt zich in het zuiden van Zakynthos (Zante), op het schiereiland Marathia, in een landelijk gebied met olijfboomgaarden en dennenbossen, op minder dan 300 meter van zee. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Baai van Laganas met daarin het eilandje Marathonisi, de Peloponnesos en Kefalonia.

Het dichtstbijzijnde dorpje Limni Keriou ligt op minder dan vijf minuten met de auto. Het biedt alle basisvoorzieningen als supermarkten, een bakker en een benzinestation; meerdere taverna's en restaurants aan zee, een haventje en een vriendelijk familiestrand.

Zoals alle Ionische eilanden is Zakynthos relatief makkelijk te bereiken.
 
 


 
Afstanden

zee: 300m
dichtstbijzijnde strand: 1,7km
dichtstbijzijnde dorp: 3,6km
Zakynthos stad: 20km
vliegveld: 19km

 

Voor info kunt u mailen met: