Bouwkavel te koop in het dorp Romiri met een oppervlak van 216 m2 voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Door de ligging van de kavel boven het dorp is het uitzicht schitterend, over het eiland en het heeft zeezicht over de baai van Laganas met de eilanden Peluzo en het schildpaddeneiland Marathonisi. Tevens kunt u verder de berg op heerlijk wandelen tussen de olijven en in het bos. 

De kavel wordt verkocht inclusief de bouwvergunning ter waarde van €9000,- voor een woning van 84 m2 bestaande twee verdiepingen en kan eventueel uitgebreid worden met een kelderverdieping voor een garage en een extra kamer of een appartement.
 


 
De 1ste verdieping bestaat uit open ruimte met keuken met woon en eet kamer en diverse veranda’s

De 2de verdieping bestaat uit een twee ruime slaapkamers met badkamers. Alle kamers zijn voorzien van veranda’s met uitzicht over het gehele eiland en de baai van Laganas.

De kelderverdieping is een optie om meer ruimte te creëren en eventueel  te gebruiken als appartement met alle voorzieningen die nodig zijn.

Uiteraard kunt u zelf aanpassingen aanbrengen zodat het geheel aan uw wensen voldoet. De kavel bied daarnaast ook voldoende ruimte op een zwembad te bouwen.

 

 De locatie van de kavel is boven in het dorp met aan de voorkant het prachtige uitzicht en aan de achterkant een olijfgaard en bosbouw waar u heerlijk kunt wandelen. 

Deze kavel is dan ook uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning of om permanent hier te komen wonen met een tuin die goed te overzien is, qua afmeting, zodat u volledig kunt genieten van het prachtige eiland. 

Romiri is een dorp wat tegen de bergen aangebouwd is en heeft alle faciliteiten die nodig zijn voor het dagelijkse leven. Het dorp ligt vrij centraal en daardoor zijn de afstanden naar de stad (6 km), vliegveld 
(5 km), haven (6 km) en diverse stranden (4 tot 6 km) in een korte tijd te bereiken over goed begaanbare wegen.

  Contact:
of
 bellen:
00302695055328
00306945683942